Tour & Concours d’Elegance


Informatie


Het inmiddels befaamde Tour met Concours d’Élégance is voor de echte liefhebbers niet te missen! Als deelnemer maakt u kans op de Coup Marquis. Ook geniet u het privilege om uw auto midden in het winkelhart van Bergen op Zoom te mogen parkeren. Alle deelnemende auto’s worden in de Wouwsestraat en Zuivelstraat geparkeerd, die uitkomen op de Grote Markt.


De Tour is méér dan alleen een rondrit. De Tour gaat officieel van start op het moment dat de Grote Markt van Bergen op Zoom wordt verlaten. Als deelnemer heeft u een routeboek ontvangen, op basis waarvan u de route volgt en het antwoord probeert te vinden op de gestelde vragen. De schitterende rit brengt u, op weg naar de eerste uitdaging, onder andere door het historische stadsdeel. Na een uitdagende behendigheidsproef, die we nog even geheim houden, vervolgt u de route.


De route brengt u langs diverse bijzondere locaties. De route loopt door delen van Noord-Brabant en Zeeland. Tussenstop is tevens het lunchpunt, inmiddels is de uitgebreide lunch ook een geliefde traditie geworden. Na afloop van de lunch begint u aan de terugweg naar de Grote Markt van Bergen op Zoom. Lokale wegen met schitterende uitzichten vormen daarvoor het decor. Bij de finish wordt u als deelnemer ontvangen door een grote menigte. U parkeert uw auto op een beveiligde parkeerplaats en woont de prijsuitreiking bij.


Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 99,- per equipe van twee personen, Voor dit bedrag is de gehele dag verzorgd. U ontvangt een routeboek, een nummerschild , een herinneringsfoto en een uitgebreide lunch. Kosten voor extra meerijders in uw auto bedragen € 25,- per persoon.


Vanzelfsprekend maakt u als deelnemer kans op de befaamde Coup Marquis en op de prijs binnen uw klasse. Het juist beantwoorden van de vragen tijdens de route levert extra punten op! Het mooiste van dit evenement is echter de ondersteuning van de goede doelen. De opbrengst van de dag wordt immers gebruikt om de projecten te kunnen ondersteunen.


Inschrijven

Wilt u zich inschrijven, dan verzoeken wij u om het deelnamebedrag over te maken naar rekeningnummer NL05 RABO 0155.0119.79 ten name van Cars & Charity te Bergen op Zoom, onder vermelding van ‘Cars & Charity 2019 + achternaam’. Na ontvangst van de betaling is uw inschrijving definitief.


Let op: het aantal deelnemers is beperkt. Snel inschrijven is dus noodzaak! Vergeet daarbij niet om de vrijwaringsverklaring in te vullen. Van alle deelnemers is een ingevulde en ondertekende vrijwaringsverklaring vereist. Deze zendt u bij voorkeur vooraf in. Ook op de dag zelf kunt u deze verklaring voor vertrek inleveren bij de organisatie. Heeft u geen vrijwaringsverklaring, dan volgt uitsluiting van deelname.


Klik hier om de vrijwaringsverklaring 2019 te downloaden


Inschrijfformulier: