Rit in een Lamborghini, Ferrari, Porsche of oldtimer

Meerijden in een Ferrari, Porsche of  McLaren!


Meerijden in een Ferrari, Porsche of andere supercar is iets waar veel mensen van dromen. Cars & Charity biedt de mogelijkheid hiertoe. Onze sponsoren stellen jaarlijks bijzondere automodellen ter beschikking, zodat u kunt genieten van een onvergetelijke ervaring!


In eerdere edities zorgde Porsche Centrum Rotterdam al voor vele waanzinnige Porsches. Van de Boxster en 911 tot Panamera, Cayenne en zelfs Macan: alle modellen zijn al bij Cars & Charity aanwezig geweest! Ook in 2019 zal het wederom genieten worden voor de liefhebber.


Kroymans Automotive zorgt ook dit jaar voor de nodige Italiaanse schoonheid op Cars & Charity. Ferrari is letterlijk en figuurlijk hun paradepaardje. In Bergen op Zoom waren de afgelopen jaren de 458 Italia, de Ferrari FF, de 458 Spider, de California T, de legendarische Ferrari F12 Berlinetta, de 488 GTB, GTC4 Lusso en de 812 Superfast aanwezig.


Kosten


Cars & Charity staat bekend om het meerijden in een auto naar keuze. Voor de echte liefhebber is dat een kans uit duizenden! Wees er echter snel bij met inschrijven, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Door middel van onderstaand formulier kunt u zich inschrijven.


Voor het meerijden in de nieuwste modellen van Porsche betaalt u €35,-. Omdat de plaatsen voor het meerijden in een schitterende Ferrari zeer beperkt zijn, bedragen de kosten daarvoor € 45,-.  De gehele opbrengst gaat vanzelfsprekend naar onze goede doelen!.


Inschrijven


Wilt u zich inschrijven om mee te rijden, dan verzoeken wij u om onderstaand inschrijfformulier in te vullen en het het deelnamebedrag over te maken naar rekeningnummer NL05 RABO 0155.0119.79 ten name van Cars & Charity te Bergen op Zoom, onder vermelding van ‘Meerijden Cars & Charity 2019 + achternaam’. Na ontvangst van de betaling is uw inschrijving definitief.


Let op: vergeet niet om de vrijwaringsverklaring in te vullen. Deze zendt u bij voorkeur vooraf in. Ook op de dag zelf kunt u deze verklaring voor vertrek inleveren bij de organisatie. Heeft u geen vrijwaringsverklaring, dan kunt u helaas niet meerijden.


Klik hier om de vrijwaringsverklaring 2019 te downloaden


Sponsoring


Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een rit te maken met sponsors. Met andere woorden: u koopt ritten in voor een ander. Leuk om bijvoorbeeld een collega, vriend(in) of familie mee te verrassen! Meer informatie via info@carsandcharity.nl.


Ook autosponsoring behoort tot de mogelijkheden. U voorziet een auto dan van zeer opvallende reclame, zodat u bedrijfsnaam de hele dag goed in beeld is. Meer informatie over autosponsoring verkrijgt u via info@carsandcharity.nl.


Inschrijfformulier:

Geef hier je voorkeurstijd aan:

* Let op: deze e-mail is geen bevestiging van deelname, uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling. Zodra uw betaling is ontvangen ontvangt u een persoonlijke e-mail van de organisatie.